tirsdag 17. mars 2009

TOP GEAR

Ja, sett dere fast kjære venner, for jeg, Cathrine, har nemlig blitt ganske glad i TOP GEAR (og for dere-mange-som ikke vet det, så er det den britiske utgaven (originalen så å si) av Autofil). Den er ingenting lik den norske, for det er utrolig kjedelig, switcher hver gang det er "autofil jukeboks" på NRK, selv om Larsen er ganske kul da!!

Grunnen til at jeg er glad i et bilprogram har ikke så særlig mye med biler å gjøre, for jeg har ikke så mye peiling på biler egentlig. Men i Top Gear så gjør de biler GØY! Det er helt fantastisk hva de finner på. For det første er programlederne geniale, og for det andre er britisk humor dødsbra, for det tredje har de alle disse geniale konkurransene om bil osv. Ja, jeg kan nesten ikke si det bedre enn at DU bør se det selv. Det går på NRK3 hver mandag 1955, og det mye tilgjengelig på YouTube.

Og foresten: alle disse "onde/slemme" tingene de gjør mot hverandre er jo bare best da, ikke noe vondt ment i det hele tatt for dere som blir litt skremt. Går ikke an å få klipp fra youtube, så da er det bare å gå inn på youtube selv å søke på "top gear". Enjoy!

3 kommentarer:

Imma sa...

haha, pappa så på det hele tida før :D
han ene programledermannen jeg ikke husker hva heter er kjempetøff xD

Malene sa...

bilprogram? ikke så typisk deg...eller kanskje...du elsker jo England =)

Cathrine sa...

Dette er ikke et hvilket som helst bilprogram - i luv it.

Alle er ganske tøffe. Jeremy Clarkson er liksom sjefen og har "alltid" rett. James May er org fra sør-afrika, og er litt "dum" og han kommer nesten alltid sist i konkurranser. Richard Hammond er han lille, mest utsatte og aktive.

jaja :P